2015. november 10., kedd

A jövőnk tényleg meg van írva

Az, hogy az életünk már előre meg van írva, nem csupán egy mondás. Eleve minden ember úgy
születik, hogy előre kitervelt életútja van, és elvégzendő feladatok sorozata vár rá, amelyeket maga vállalt el, mielőtt megszületett volna.

Egyik legnagyobb létező bizonyítéka ennek az indiai pálmalevelek, amelyeket már több ezer éve őriznek titkos könyvtárakban. Döbbenetes módon több millió ilyen levelet tartanak számon, és mind-mind a világ egy pontján élő ember részletes életét tartalmazza, nevekkel és időpontokkal együtt. Magyarországon Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetsége foglalkozik azzal, hogy kutatást indítsanak a megbízó számára saját, a személyes életét leíró pálmalevele után. Amikor megtalálják, megszervezik egy szent emberrel a felolvasását, amely természetesen hindu, vagy tamil nyelven történik, a tolmács pedig lefordítja a jóslatot.

Ha az ember úgy érzi, neki is lehet pálmalevele Indiában, és erős késztetést érez rá, hogy ennek utánajárjon, akkor valószínűleg ez azért van, mert érzi, és tudat alatt tudja, hogy neki is meg van az övé. Ám bátorság is kell ahhoz, hogy az ember szembesüljön egész elkövetkezendő életének történetével, hiszen a pálmalevelekben halálának időpontja is fel van tüntetve. Hátborzongató lehet az is, amikor a tekercset felolvasó szent ember név szerint nevezi meg saját családtagjaidat, jövendőbeli párodat, és gyerekeidet.

Számos ismert magyar ember is felkerestette már pálmalevelét, köztük például Laár András, a L'art pour L'art társulat népszerű tagja.

Mivel mindenkinek meg van a saját, gondosan előre kitervelt életútja, más forrásokból is hozzájuthatunk információkhoz a jövőre nézve. Csupán a tudat alattit kell segítségül hívni hozzá.

Korábban az inga módszerével próbálkoztam én is, de számomra ez nem igazán volt megbízható. Ugyanis az volt a tapasztalatom, hogy az inga mindig abba az irányba kezdett el pörögni, amerre én akartam, hogy pörögjön! Érdekes szembesülés volt ez egyébként az emberi akarat erejével. Anélkül, hogy megmozdítottam volna az ujjamat, az inga még akkor is rögtön irányt változtatott a pörgésben, amikor már éppen túl gyorsan mozgott balra, ahhoz, hogy hirtelen jobbra kezdjen el forogni. Tehát én nem szívesen hagyatkoztam az ingára a kérdésfeltevésben, mert féltem, hogy olyan választ kapok, amit csupán én szerettem volna hallani. Ez mondjuk csak az én tapasztalataimat tükrözi, egy olyan emberét, aki igazán nem is ért hozzá, bár állítólag, manapság az ingák már tényleg nem elég megbízhatóak.

A magukat hirdető jósokat is nagy kétkedés övezi általában, de nem lehet mindegyiket egy kalap alá venni.

Janka beszámolója: Nagypapája már nagyon betegeskedett, ezért édesanyja elment egy jósnőhöz, hogy meg tudja, mire számíthatnak a jövőben. Azt a választ kapta, hogy a nagypapa egy év múlva meg fog halni egy hideg téli napon, de nem marad egyedül, mert egy kis angyal érkezik hozzá, hogy vigyázzon rá. (Ő volt később Janka.) Ahogy telt az idő, nem történt semmi, és az édesanya meg is jegyezte, biztosan csak kitaláció volt az a jóslat a nagypapára nézve. A kijelentését követően, két hétre rá azonban, szóról szóra megtörtént, amit akkor előre látott a jósnő: Egy különösen hideg, téli napon a nagypapa itt hagyta őket.

Egy alkalommal pedig az utcán állította meg egy jósnő Janka édesanyját, és megkérdezte, szeretne-e többet megtudni a kezén lévő "anyajegyről". Ekkor megmondták neki, hogy két-három éven belül külföldre fog menni, és el fog veszíteni egy hozzá közel álló személyt. Ez időn belül a család Horvátországba utazott, miközben a jóslatról az édesanya már el is feledkezett, és észre sem vette, hogy pont ekkorra került kórházba, sajnos, rák gyanújával a nagymama is.

Természetesen magunk is próbálkozhatunk a jóslással, akár otthon is. El kell hinnünk, hogy amilyen kártyalapot kihúzunk, azt a tudat alattink húzta ki, illetve a "felsőbb énünk", akiben ott van a tudás, illetve összes előző életeink emléke. Fontos, hogy mindig a legelsőnek gondolt kártyalapot húzzuk ki, amelyikre rögtön ráesett a választásunk a kérdés feltevése után. A jóskártyáknál nem szabad hosszan hezitálni, hogy vajon melyiket húzzuk ki. Amelyiket először megpillantjuk, hogy azt választanánk, az azért van, mert azt kell választanunk!

A Tarot kártyát (78 lap) az ősi Egyiptomban használták spirituális beavatásoknál. Megkülönböztetjük
benne a Kis Arkánumot, amely 56 lapos, valamint a Nagy Arkánumot, amely a maradék 22 lapot alkotja, beleszámolva a "nulladikat" is, amely a Bolond kártyalapja. Segít a jövő meglátásában, életünk megértésében és problémáink megoldásában. Nekem nagyon beválik, nektek is ajánlom ezt a két oldalt, nagyon jók:

http://onmegvalositas.hu/tarot/tarot.html

http://zsozirisz.hu/

A cigányoknak már a régi időkben is mágikus erőt tulajdonítottak. hagyomány volt náluk a jóslás, tenyérjóslás is, így a napjainkban is használatos cigány kártya szintén elég népszerű. A kártyalapokon lévő képek könnyebben értelmezhetőek, és az összeolvasásuk is sokkal egyszerűbb, mint a Tarotnál.

A Ji-Csing, ősi kínai jóslás, több mint négyezer éves múltra tekint vissza. Ez a fajta módszer inkább azt mondja el nekünk, mi a helyes és jó követendő út egy probléma megoldásának kapcsán. 64 hexagram segít eligazodnunk a segítség kérés során.

A Lenormand kártya egy XVIII. századi francia jósnőről kapta a nevét, Marie Ann Lenormandról, aki a kor nevezetes személyeinek mondta el a jövendőt, és nem kímélte őket a rossz jóslatoktól sem. 36 lapos a kártyacsomag, és inkább a cigány kártyához hasonlít, mint a Tarothoz. Itt nagyon fontos az adott kártyát környező többi lap, azoktól függően a fő lapnak akár az ellentétét is jelentheti.

Egy jó tanács: A kártyapaklidat tartsd egy laza anyagú kis kendőben, és az a lap legyen legfölül, amit szeretnél az életedbe bevonzani. Ha magányos vagy, érdemes a szerelemmel kapcsolatos lapot a pakli tetején hagynod!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése